torstai 26. marraskuuta 2015

Lämppäribisnes vol. 3: Päivän Leike & The Pistones // Lepis 25.11.2015

Olipas outoa käydä keikalla Helsingissä näin keskellä viikkoa. Mieli sanoi viikonloppu, mutta tyhjä Onnibussi ja narikaton Lepakkomies muistutti todellisuudesta. Pää Kii syynä tälle reissulle, mutta ei heistä sen erikoisemmin, paitsi toi eilinen oli ehkä löysin keikka mitä heiltä tähän mennessä nähnyt. Onneksi paikalla oli muitakin ja taisin taas kokea musiikillisen ihastumisen!

Päivän Leike
Tarjoiltiin tuoreena! Miten tästä bändistä ei voisi olla pitämättä?? No jos harkkorepunkilla ei mitään sijaa omien musamieltymysten maailmassa niin ehkä sitten, mutta se on kyllä täysin oma häpeä. Tälle keikallehan menin sillä meiningillä, etten tutustu lämppäreihin yhtään ennakkoon vaan antaa liven puhua puolestaan tai vastaan. Nyt olin heti myyty! Bändillä oli tosi rempseän iloinen meininki, joka tarttui myös yleisöön menemättä kuitenkaan komiikan puolelle. Olisi mielenkiintoista tietää oliko tämä monelle muullekin eka kerta nähdä Päivän Leike livenä ja miten he bändin menon kokivat. Vaikea sanoa, sillä mitä hieman vilkuili ympärille tuntui että kaikilla muillakin oli sama virne naamalla mitä itsellänikin. Olin tästä keikasta enemmän fiiliksissä mitä Pää Kiistä (kirjotinko mä just oikeasti noin?!) Päivän Leike pitää nähdä ehdottomasti uudestaan! Sitä odotellessa voi tuijotella vaikka näitä:The Pistones
Tästä setistä loisti läpi kokemuksen tuoma kosketus tähän hommaan. Siksi yllättikin, ettei kyseessä ollutkaan mikään 2000-luvun alkupuolen bändi vaan 2013 Combat Rock Industry:lla debyyttilevyn julkaissut yhtye. Kiinnostavinta mulle oli tutustua jälleen yhteen Pää Kii rumpali Maukka Maunulan lukuisista bändeistä. The Pistones toimi livenä ja mielellään toistekin heitä näkisin, vaikken levykauppaan tästä tämän pohjalta heti laukkaakaan. Hieman liian easy listening ainakin tuon Päivän Leikkeen päälle. Jos taas joskus kohdalle osuu niin täyty sitä ennen kuunnella levytykset läpi. Tää taisi olla setin kolmas kappale. Yritin kuikuilla settilistasta nimeä, mutta epäonnistuin. Enjoy anyway, I sure did! 

-kilu 

Kiitoksia keikoista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti