maanantai 30. marraskuuta 2015

Piritorilta taiv..siis Tullintorilta Pispalaan 26.11.2015

behind the scenes mitä kilarointia joudutaan kestämään puolin ja toisin yykaahooveen tiimoilta </3 hi there juoksepoistytto!
Alla alle neljän tunnin yöunet edellisen illan keikkareissun takia ja siitä suoraa laukkaa töiden jälkeen Klubille juuri parahiksi kun Teksti-TV 666 pitäisi aloittaa. Muutaman sanan ehti vaihtaa Teksti-TV:stä mitään tietämättömän kaverin kanssa ja heti varoittelin ettei kannata innostua liikaa sillä levyt on OOP ellei halua tukea jonkun record-flipperin toimintaa. NIIN TOSIAAN. Viimeksi hehkutin miten todellakin ostelen kaiken, mutta karu totuus olikin ettei se nyt ihan noin vain onnistukaan. Ei edes bandcampia, vain spotify ja youtube. Just ne mun all time favourite kanavat kuluttaa musiikkia <3<3. Tuunaan jotkut jäätävät epätoivoisen Tekstari-diggarin DIY cd-r/kasetti-asiat ja kuuntelen sit niitä NIH, just watch this space. Uusintapainos some day...? Edes sitten kun trilogia valmis? pliis?

Mutta sitten sitä pörinää! "Taas vaihteeksi Tampereella" Lost in Musicin missaanneena tämä kelpasi ja olikin ehkä mieluisampaa päästä kuulemaan bändiä toista kertaa eri lavalla mitä tutustumisvaiheessa. Klubilla soundit olivat paremmat ja se sopikin passelisti biisien nyt olleessa pinttyneinä mieleen (moi vaan parit kappaleet repeatilla koko öisen helsinki-tampere bussimatkan). Setin aloitti Piritorilta taivaaseen muistuttaen heti miten paljon tätä bändiä tulee kerralla kuulo- ja näköaistien ahmittavaksi. Ei tästä porukasta saisi julkaista mustavalkeita kuvia, sillä kaikki ne valot ja värit vain korostavat sitä paikoittain kaoottista maailmaa mitä Teksti-TV 666 onnistuu musiikillaan luomaan livetilanteessa. Jopa usein keikoilla häiritsevät savuefektit toivat hillitysti käytettyinä kosmisen erämään just siihen sun ympärille. 3D-keikka!
"Vielä pari biisiä jäljellä" joista se jälkimmäinen oli hitti Sä et tuu enää takaisin koskaan. Jokainen enemmän kuin pari kertaa vuodessa keikalla käyvä tietää sen tilanteen kun tuli katsomaan niitä pääbändejä ja tässä vaiheessa huomaat sen jo ekan biisin aikana vituttamaan alkaneen lämppärin selkeästikin keskustelevan pitäiskö vielä vetää se yks vaikka seuraavan esiintyjän soittoaika jo polttavasti lähestyy. Tekstareilla oli tämä palaveeraus päällä ja silmät toiveikkaasti pullistuineina huutelin lujaa mielessäni "joojoojoojoo!!!" ja SCORE Lisää spiidii se sieltä vielä tuli. Tän kappaleen loppupuolisko on ihan helvetin ahdistava kun muuten Teksti-TV 666:n musan kanssa tuntuu vaan leijuvan jossain ihan toisissa sfääreissä, mutta tässä kaikki kaatuu lopussa niskaan and you are trapped. Mitä mä horisen. Ei tarvetta päihteille, tuu kattoon Teksti-TV 666:ta ja meet ihan tarpeeks sekasin jo ihan vaan siitä musiikista! wheeee...!


Todennäköisesti taas vaihteeks Tampereella kohdataan seuraavan kerrankin vaikka ehdottomasti kiinnostaisi muissakin pitäjissä kävästä tätä pöhinää todistamassa. Tän vuoden mahkujen jäädessä pahasti muiden juttujen jalkoihin bongasin ensi vuoden puolelta yhden keikan joka jo tässä vaiheessa saa hieromaan käsiä tyytyväisenä yhteen. Siihen tosin ikuisuus, joten calm down woman.
*
Seuraavaksi olisi ollut vuorossa spektaakkeli nimeltä Circle. Päädyin siihen tulokseen, että missaan enemmän katsomalla ehkä säkällä yhden kipaleen kuin jos vain lähden tässä vaiheessa jatkamaan iltaa. Olen Circlen kuitenkin jo kertaalleen nähnyt loppuunmyydyn The Scalan lavalla Lontossa kun olivat lämppäämässä ihastuttavaa/ hämmentävää/ parhaimmat facebookpäivitykset omaavaa Old Man Gloomia viime vuonna. Se riittää mulle. Mainostaa vois sen verran että Jussi Lehtisalon Ektro-records ottaa paraikaa ennakkotilauksia vastaan Old Man Gloomin Lontoon keikan livelevystä. Aika hiton spessua saada tän bändin julkaisua näin edukkaasti ja näytebiiseistä päätellen nauhoitukset ovat onnistunet kerrassaan mainiosti. Jos raskaampi musa maistuu, niin hyvä sauma tutustua ehkä uuteen bändiin ja samalla tukea pienempää levylafkaa. Näytteitä/tilaamislinkki!

Ilta jatkui Vastavirta-klubilla mutta koska tää merkintä lähtikin vähän käsistä niin laitetaan Pispalan ilta ihan omaan pikku pakettiinsa tässä lähipäivinä!  -kilu 

(hooveilu jatkuu naamakirjassa ja yritys kova myös instassa)

kiitti taas Teksti-TV 666!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti