torstai 29. syyskuuta 2016

Kuukauden kuvat // Pictures of the month

Syyskuu ei ollutkaan ihan tavallinen kuukausi, sillä blogi saavutti pari viikkoa sitten kypsän yhden vuoden iän! Synttäreiden kunniaksi päätimme tehdä vähän erilaisen postauksen ja fiilistellä kenties erikoisinta ja päättömintä keikkakokemusta, joka ei ihan helpolla unohdu.

The Red Paintings @ Sputnik, Münster, Saksa 27.2.2014

TRP on bändi, joka rakastaa teemoitettuja kiertueita. Vuoden 2014 headline-kiertueen teemana oli muinainen Egypti ja ei siinä sitten auttanut muu kuin kehittää rundia varten hillittömimmät releet mitä maa päällään kantaa. Kultamaalia, yönmustaa kajalia, flamingohatut ja siihen vielä omin kätösin askarrellut siivet ja tadaa, egyptiläiset flamingojumalattaret valmiina bailaamaan ja hämmentämään! Hämmennysaste jäi kuitenkin odotettua lievemmäksi, sillä olimme tietämättämme kaupungissa valtavan karnevaalijuhlan aikaan. Naamiaispukuihin pukeutunut kansa täytti turut ja torit, eivätkä älyvapaat pukumme täten aiheuttaneet paikallisten keskuudessa minkäänlaista kummastusta. Bändillä ei kuitenkaan ollut aavistustakaan karnevaaleista, joten shokkiarvo ei valunut onneksi kokonaan viemäriin.
Photo taken by Alix Kol, cheers!
Keikasta jäi päällimmäisenä mieleen ultimaattinen mitä helvettiä täällä tapahtuu -fiilis, sillä paikalla oli kameraryhmä, joka kuvasi koko keikan ja piiritti meitä kovalla intensiteetillä. Annoimme jopa lyhyen haastattelun tyypeille gigsin jälkeen lähinnä siksi, että karkuunkaan ei ehditty. Meille ei koskaan selvinnyt mihin illan aikana kuvattu matsku oikein päätyi tai mihin tarkoitukseen sitä aiottiin käyttää. Ehkä hyvä niin. Absurdimpaa keikkakokemusta saa hakea, tätä muistellaan vielä kiikkustuolissa. Mikäli joku nyt alkoi miettimään, että mikäs ihme tällainen The Red Paintings oikein on, niin klikkaapa kaveri tästä ja lue lisää!

Kiitos ja syvä kumarrus kaikille, jotka on meidän bloggailuja ensimmäisen vuoden aikana seuraillut. Seikkailut jatkuvat entiseen malliin, pysykää toki mukana!

Translation: A little pink gem from the archives to celebrate our blog's birthday.

- juoksepoistytto molempien hooveelaisten puolesta

Aikaisemmat Kuukauden kuvat merkinnät:
08/2016 Morrissey + The Sounds

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti